.B-APPs | NLA > Over > .B-APPs: Beter dan boeken

.B-APPs: Beter dan boeken

The Cook's Encyclopedia für iPhone und iPad und als Buch

.B-APPs zijn net als goede boeken over koken, reizen, lifestyle, wellness en gezondheid. Maar dan beter. En anders.

Audiovisuele inhoud: beschrijvingen, instructies en uitleg worden als foto, reeks plaatjes of videoclip getoond en met audiocommentaar of geschreven tekst toegelicht. Afhankelijk van wat nodig is voor een optimaal begrip en inlevingsvermogen.

Fotokwaliteit: de grote kracht van de .B-APP is de fotokwaliteit. Wij maken de foto's speciaal voor onze apps. Op de iPad en de iPhone met retina display is het verschil met de "op-internet-gevonden-apps" duidelijk te zien.
Verweven structuur: elk stukje informatie kunt u met slecht één klik verdiepen en uitbreiden. Geen zoeken en bladeren, maar intuïtieve gebruikersbegeleiding.

Mobiliteit: met een iPhone heb je alle .B-APPs bij de hand. Overal en altijd. Bij de open haard, in de trein, onder de auto of in de supermarkt. In het vliegtuig. Zelfs onder het dekbed. Ook zonder internetverbinding.

Gebruiksvriendelijkheid: navigatie via eenvoudige zoekfunctie, vindbaarheid door leestekens, versturen via e-mail, vertaalhulpen,  spraakuitgave ... . De vele opties maken het dagelijkse gebruik tot een vanzelfsprekendheid.

Vormgeving: .B-APPs zijn speciaal voor de iPhone ontworpen. Beeldspraak, lay-out en ontwerp zijn optimaal ingericht voor eenvoudige zichtbaarheid en bedieningsgemak.

Planningshulp: stap-voor-stap fotoinstructies, inkooplijsten, tijdinformatie en hoeveelheidsberekeningen ondersteunen de planning en uitvoering van diverse handelingen.

Personaliseerbaarheid: .B-APPs kunnen door de gebruiker met eigen inhoud en notities worden uitgebreid. Zo blijft de app steeds op hetzelfde kennisniveau als zijn gebruiker.

Redactionele bewerking: alle inhoud wordt door vakkundige profs op competente wijze bewerkt, uitgezocht op relevantie, en is onderzocht en gecontroleerd.