.B-APPs | NLA > Over > DSGVO NLA

Privacybeleid - DSVGO

Welke gegevens verzamelen wij?
De bescherming van uw gegevens is belangrijk voor ons en daarom worden onze apps anoniem gebruikt. Wij maken geen gebruikersprofielen van u aan en geven geen gegevens door aan derden. Wanneer u onze apps gebruikt, verzamelen Apple en Google anonieme statistische gegevens van de respectieve app stores. Apple kan u vragen deze informatie niet te laten verzamelen.

Wanneer u contact met ons opneemt via e-mail, slaan wij uw e-mail en alle informatie op die deze bevat (bijvoorbeeld naam, e-mailadres, app-configuratie, telefoonnummer) om verzoeken te verwerken.

Hoe wordt de verzamelde informatie gebruikt?
Wij verzamelen alleen de gegevens die nodig zijn voor het foutloos ter beschikking stellen van onze apps of om contact met u op te nemen. Wij respecteren uw privacy en geven geen gegevens door aan derden.

Externe inhoud
Onze apps worden verspreid via de iTunes App Store van Apple en de Play Store van Google. Wanneer de app wordt geïnstalleerd of gebruikt, stuurt een serververzoek gegevens naar Apple Inc. of Google Inc. in de VS. Wij hebben geen invloed op de gegevens die door beide bedrijven worden verzameld en verwijzen daarom op dit punt naar de respectievelijke verklaringen inzake gegevensbescherming:

Privacybeleid Google: https://policies.google.com/privacy
Opt-Out Google: https://adssettings.google.com/authenticated
Apple Privacybeleid: https://www.apple.com/de/privacy/


Welke rechten heeft u?
Met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u de volgende rechten tegenover ons uitoefenen:
- Recht van toegang
- Recht op correctie
- Recht op verwijdering
- Recht op beperking van de verwerking
- Recht op overdraagbaarheid van gegevens
U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming over de verwerking van uw persoonlijke gegevens door ons.

Hoe kan ik contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming?
Als u vragen heeft over gegevensbescherming, neem dan contact op met

Günter Beer
c/ Castellot 9
08871 Sitges / Spanje
Telefoon +34 93 6320707