.B-APPs | NLA > Easy 5-Ingredient Recipes

Easy 5-Ingredient Recipes

tl_files/images/leftover/arrix12_t.jpg

Enkele jaren geleden besloten chef-kok Patrik Jaros en culinair fotograaf GŁnter Beer een kookboek te maken dat eĀcht anders is. Een kook- boek voor kleine, moderne huishoudens en heden- daagse singles. Een kookboek met eenvoudig te bereiden gerechten voor alledag, waarbij gebruikt wordt gemaakt van ingrediŽnten die in elke keuken te vinden zijn.
Het eindresultaat heb je in handen. Dit boek bevat veel nieuwe, nooit eerder verschenen recepten waarin restjes zijn verwerkt die iedereen wel eens overhoudt.
Bekende ingrediŽnten worden in geheel nieuwe combinaties gepresenteerd. Soms vormen afhaal- maaltijden (wie eet ze niet) het uitgangspunt voor de originele gerechten. Met verrassend weinig moeite worden kant-en-klare producten uit de supermarkt tot culinaire kunst verheven.
Easy 5-Ingredient Recipes App by .B-APPsHet belangrijkste ingrediŽnt van dit boek is echter fantasie. Alleen met de nodige verbeel- dingskracht kunnen van chocolade en popcorn overheerlijke pralines worden gemaakt en alleen dan heb je het lef om cornflakes te combineren met ei en kaneel.
Wie durft te experimenteren zal zichzelf en anderen verrassen.