.B-APPs | NLA > Koken - Het Standaardwerk > .B-APP KOKEN - Functies

Functies van de app

Niet Honger is de beste kok, maar een gedegen kennis van ingrediënten en bereiding. En dat is niet zo moeilijk: vanaf de voorbereiding tot het afgewerkte gerecht deze app door alles wat u moet weten over koken. Grafisch stap-voor-stap foto's en gedetailleerde instructies vindt u de kooktechnieken en helpen in alle riffen in het boek.

De vele functies (bereidingstijd, moeilijkheidsgraad, tip, E-mail functie...)  om het koken te ondersteunen. Daarnaast is eenuitgebreide woordenlijst verklaart het gebied van koken kennis, voedsel,kooktijden, wijn en kaas.

 

tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-tips.png Tip

Hier staan aanvullingen en variaties op het recept, nuttige tips of menusuggesties. 

Voorbereiding "Hak uien": Deze tip legt uit waarom uien bitter smaken soms: De reden is een bot mesUien die worden gekapt in plaats van zijn schone, glasachtige randen. Het sap wordt geperst uit.


tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-time.png Bereidingstijd

Het getal linksonder op de pagina geeft de geschatte bereidingstijd in minuten aan. Uiteraard is de werkelijke tijd hangt af van de media koken uiteinden.


tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-stars.png Moeilijkheidsgraad

De sterren geven de moeilijkheidsgraad aan: een ster betekent eenvoudig, twee sterren gemiddeld en drie sterren moeilijk. 

Natuurlijk hangt het af van de ervaring van de kok, of een voorschrift wordt gezien als moeilijk of makkelijk. De recepten zijn te zeggen, dankzij deuitgebreide fotografische instructies in alle gevallen en vereisen geenspecialistische kennis.


tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-mail.png Mail-Functie

Met deze functie kunt u eenvoudig een recept. Of we van plan om eten klaar te maken. Of om zijn favoriete recept delen met vrienden.


tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-search.png Zoek

Een full-text search voor alle recepten, voorbereiding en tips zal hen helpen om sneller en vaker dan in boeken. Zoekt in recept naam, ingrediënten, bijgerechten en sauze.

 

tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-ingredients.png Lijst van ingrediënten

De geïllustreerde lijst van ingrediënten zorgt voor een snelle vergelijking van de bestaande ingrediënten met degenen die nog naar.

 

tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-shopping.png Benodigd

Voeg toe aan de lijst van ingrediënten van een recept door te drukken opeen knop in het boodschappenlijstje. In het menu, kan de aankoop wordengewerkt erg handig: Door simpelweg te tikken op hen om reeds bestaandekruis out of opnieuw te activeren.


tl_files/glyphish/Glyphish 6 Icons-glossar.png Woordenlijst

De woordenlijst bevat termen uit de volgende gebieden: keukenkennis, basisuitrusting, eten, wijn en kaas.