.B-APPs | NLA > Koken - Het Standaardwerk > .B-APP KOKEN - Help en tips iOS

Zo werkt de B-APP Kooken!

Menu-knop "hoofdstuk": Meer dan 350 recepten en 70 voorbereidingen zijn onderverdeeld in 21 hoofdstukken. Eiergerechten, pasta, groenten, rund-en kalfsvlees, schaal-en schelpdieren, fruit en desserts etc. Binnen de hoofdstukken worden de recepten alfabetisch gerangschikt. Door te klikken op de foto's krijg je het recept pagina.

Een fotografische film kan automatisch starten van de rechter benedenhoek van het gebied op elk gewenst moment om te pauzeren of te hervatten door de knop. Weer verder in de ingrediëntenlijst na de foto's verschijnen met een gedetailleerde beschrijving. Op elk punt in het recept tekst zijn de exacte ingrediënten informatie. Dus echt slagen in elk gerecht.

Menu-knop "Zoeken": Een full-text search voor alle recepten, Voorbereidingen en tips om hen te helpensneller en uitgebreider dan in de boeken van recept naam, ingrediënten, bijgerechten en sauzen op zoek bent.

Menu-knop "Woordenlijst": Een uitgebreide verklarende woordenlijst van termen uit het gebied van voedsel kennis, kookgerei, eten en wijn en kaas om de ernstige kok te ondersteunen.

Menu-knop "Benodigd": Voeg toe aan de lijst van ingrediënten van het recept geselecteerd door het indrukken van een knop in het boodschappenlijstje. In het menu, kan de aankoop worden gewerkt erg handig: Door simpelweg te tikken op hen om reeds bestaande kruis out of opnieuw te activeren.

Menu-knop "Over": Hier vindt u de hulp en de afdruk.

Opmerkingen over de bestanddelen

Voor zover niet anders aangegeven zijn de in de recepten genoemde hoeveelheden bedoeld voor vier personen.

Een theelepel is 5 ml, een eetlepel 15 ml. Voor zover niet anders aangegeven wordt volle melk gebruikt. Voor aardappelen, groenten en eieren wordt uitgegaan van een gemiddelde grootte. Peper is altijd versgemalen
peper.